Gratis Aanmelden

Naaien met mature meid (27)

Bondedollie (27)

Wat moet ik over mezelf zeggen. Ik zoek een contact hier. Ben niet te moeilijk, niet te lang ouwehoeren, maar gewoon wat gaan doen als het klikt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bondedollie
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Westerkwartier
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Naaien met mature meid Bondedollie van 27 uit Westerkwartier, Groningen
Donnita (69)
★★★★☆
Het alleen zijn begint me een beetje parten te spelen, ik wil heel graag een man leren kennen met wie ik mijn dagen mag slijten maar kan je wel verzekeren dat dat er nog heel veel zijn.
Naaien met bejaarde oma
MinnaresNoor (66)
★★★★★
Een man die mij veel liefde kan geven zonder dat er sprake is van een relatie is die ik wil leren kennen. Ik wordt graag bemint en daar is al een lange tijd geen sprake meer van geweest.
Sex met mature oma
Danney (60)
★★★★☆
Ouderdom komt met gebreken is mij altijd geleerd maar gelukkig is dat bij mij nog niet zo. Ik geniet nog vol op en doe nog steeds leuke dingen. Het is dan jammer genoeg nog steeds in mijn eentje.
Naaien met grijze oma
Pieternela (69)
★★★★★
Ik krab mij soms achter de oren of ik toch niet beter voor een jongere man had kunnen kiezen. Mijn partner is 20 jaar ouder dan ik, hij is al zijn levenslust al kwijt, terwijl ik nog vol levenslust zit. Het voelt of ik achter de geraniums zit, ik zoek iemand die mij achter de geraniums vandaan wil halen.
Naaien met rijpe oma
Kunstzinnege (64)
★★★★☆
Ruim en jaar ben ik nu gescheiden en we hebben gewacht tot alle kinderen de deur uit waren. Nu zit ik alleen in mijn nieuwe appartementje en het zou reuze fijn zijn om een man te leren kennen om een fijne tijd mee door te maken.
Vrijen met grijze oma
miepmop (49)
★★★★★
ben absoluut geen grijze muis en daar val ik ook niet op.
Dating met mature dame
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten